A Sóskúti Állatorvosi Rendelő ötlete 2005-ben született meg, amikor első gyermekemmel voltam várandós. Mivel azidáig szinte kizárólag lópraxisom volt és ezt gyerekkel és családdal nem csinálhattam többé, más lehetőség után néztem. Mivel csak az állatorvosláshoz értek és ezt szeretem csinálni, adódott a kisállatpraxis ötlete. Ezt kevesebb idő-és kilométer ráfordítással is lehet magas színvonalon végezni, és a lópraxisnál lényegesen családbarátabb. Persze azért a lószerelem megmaradt, de az ellátási kör lényegesen szűkebb, kb 30 km sugarúra csökkent.

Mivel párom és családja sóskúti, valamint a községben nem volt még nívósabb állatorvosi rendelő, így esett választásom erre.

 

De mivel a gyerek folyamatos elfoglaltság, valamint a vállalkozástan „egy zokni nem zokni” elve alapján az egyemberes praxis nem célravezető, így jelenleg dr. Novák Nórával dolgozunk együtt. Szakmai munkánkban mindketten szem előtt tartjuk azt az elvet, hogy a beteg az első, így, ha valamely beavatkozást mi nem vagyunk képesek elvégezni, a legjobb ellátás érdekében két, nem távoli klinikával is jó kapcsolatot ápolunk, ahová a betegeket vizsgálatra és ha szükséges, műtétre küldhetjük. Ezek a klinikák aztán utókezelésre és varratszedésre hozzánk visszaküldik őket, hogy ez minél kényelmesebben megoldható legyen. A rendelőt a tőlünk telhető mértékben folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb diagnosztikai és terápiás eszközökkel. Reméljük, munkánk színvonala és fejlesztéseink pácienseink elégedettségével fognak találkozni.


Dr. Pallós Andrea állatorvos

szakmai önéletrajz >>